Dendermondsesteenweg 181 - 9280 Lebbeke - info@beaupools.be -  

Over B'eau Pools

Ons bedrijf

Aangenaam, wij zijn B’eau Pools

U staat erop een zwembad te laten bouwen door een installateur met jaren ervaring? Die ook nog eens kan zorgen voor uw poolhouse én de totaalaanleg van uw tuin rond het zwembad?

Bezoek ons toonpark in Lebbeke
En kom onze zwembaden met eigen ogen zien
Maak een afspraak

Jaren ervaring in plaatsen van zwembaden

Klop aan bij B'eau Pools en leg ons uw plannen voor. We zijn een Belgisch bedrijf uit Lebbeke (Dendermonde, Oost-Vlaanderen) met jaren ervaring in het plaatsen van privé-zwembaden.

Ons doel als zwembadleverancier in Oost-Vlaanderen en daarbuiten is optimale kwaliteit tegen een uitstekende prijs te leveren voor buitenzwembaden. B'eau Pools gaat van alle zwembadbouwers daarom het meest op zoek naar de beste technieken op de markt. We volgen constant nieuwe trends en innovaties in zwembadbouw, van onderwaterverlichting tot en met zwembadoverkapping.

Waarom uw zwembad laten bouwen door ons?

Bij B’eau Pools houden we ervan de aanleg van uw zwembad overzichtelijk te houden:

1. U bent altijd op de hoogte

B'eau Pools staat voor een transparante communicatie: van duidelijke offerte over strikte planning tot preventief onderhoud.

2. U bent zeker van een hoogkwalitatieve afwerking

Kwaliteit herken je aan de details. Daarom gaat B’eau Pools voor perfectie: we leggen de lat hoog voor degelijkheid en duurzaamheid.

3. U bent onze ambassadeur

Wij willen dat u tevreden bent over alles wat wij doen. Uw zwembad moet echt een droomproject worden. Zodat u er vol enthousiasme over vertelt aan al wie het wil horen.

Exclusief verdeler Compass zwembaden
Compass Zwembaden