Dendermondsesteenweg 181 - 9280 Lebbeke - info@beaupools.be -  

Snelheid

Wij installeren uw zwembad in één week

Heel uw familie zit te popelen om een frisse duik in het water te nemen. En ze willen maar één ding van u weten: hoelang duurt het om dat nieuwe zwembad in onze tuin te installeren? We leggen u uit hoe we dat bij B’eau Pools aanpakken. En let op, voordat u het weet is uw zwembad klaar …

Op maandag de eerste spade, op zaterdag de eerste duik.
Begin er nu aan!
Maak een afspraak

Ons plan voor uw zwembad in keramisch composiet

Maandag

Om 7 uur beginnen we in uw tuin te graven en tegen de middag is de put voor uw zwembad helemaal klaar. Ondertussen hebben we ook al de chape gelegd. Na de middag heffen we met onze kraan (kracht tot 15 ton!) de voorgevormde zwembadkuip in uw tuin en we positioneren ze waterpas in de uitgegraven put. Tot slot bevestigen we de eerste leidingen.

Dinsdag

We brengen ook langs de zijkanten de chape aan en vullen het zwembad met water.

Woensdag

Uw zwembad ligt er al. Nu is het tijd om zorgvuldig de boordstenen aan te brengen.

Donderdag en vrijdag

Nu is het moment aangebroken om technisch alles te installeren: watertoevoer, verwarming, filterinstallatie, enzovoort.
We brengen ook de laatste details – bijvoorbeeld een roldeck – in orde.

Is het altijd haalbaar in één week?

Het hangt natuurlijk af van de omgeving waar u woont. Gelukkig is bij de bouw van de meeste vrijstaande woningen met de geldende bouwvoorschriften rekening gehouden en is er een doorgang van 3 meter naast het huis. Die doorgang hebben we nodig om uw zwembad te kunnen installeren. In de meeste gevallen lukt ons dat.

Is de tuin van uw woning moeilijker bereikbaar, bijvoorbeeld omdat hij volledig ommuurd is? Dan stellen we een alternatieve planning op. Ook dan zal de installatie van uw zwembad uiterst snel verlopen.

Exclusief verdeler Compass zwembaden
Compass Zwembaden