Dendermondsesteenweg 181 - 9280 Lebbeke - info@beaupools.be -  

Uw tuin en poolhouse

Uw poolhouse

Een poolhouse maakt uw zwembad meer waard

Een zwembad is pas compleet met een poolhouse erbij. U kunt bij B’eau Pools terecht om uw zwembad én uw poolhouse in één keer te laten installeren. Zo hebt u de combinatie zwembad-poolhouse meteen tot uw beschikking. Alles ziet er prachtig uit en uw zwembad is méér waard.

Poolhouse en zwembad in één keer?
Vraag het aan B'eau Pools.
Maak een afspraak

Natuurlijke materialen voor uw poolhouse

Wij gebruiken natuurlijke en authentieke materialen die van uw poolhouse een authentiek gebouw maken dat harmonieert met de omgeving. In de eerste plaats moet uw poolhouse functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Daarom bespreken we uitgebreid met u de mogelijkheden op het vlak van materiaal (hout, maar ook staal of steen), constructie en afmetingen.

Daarom bespreken we uitgebreid met u de mogelijkheden op het vlak van materiaal (hout, maar ook staal of steen), constructie en afmetingen.

Het spreekt voor zich dat we uw poolhouse volledig op maat maken en in een stijl die past zowel bij uw tuin als bij uw woning: cottage, modern, design, luxe … elke stijl is mogelijk.

Benut de mogelijkheden van een poolhouse

Gebruik uw poolhouse als:

  • douche- en kleedkamer,
  • opbergruimte voor tuinmeubilair,
  • loungeruimte, cocktailbar of buitenkeuken,
  • zithoekje uit de wind en in de schaduw,
  • thuisspa met sauna, hammam en jacuzzi.

In uw luxe poolhouse kunnen we ook gemakkelijk de technische ruimte integreren omdat we met uiterst compacte filterinstallaties werken.

Exclusief verdeler Compass zwembaden
Compass Zwembaden