Over ons - B'eau Pools

Over B'eau Pools

Home Over ons
Dé betrouwbare partner

Jarenlange ervaring en streven naar perfectie

Ons “B’eau Pools Team” staat dankzij jarenlange ervaring én vanuit een constant streven naar perfectie garant als dé betrouwbare partner voor uw zwembad. Onze familiale sfeer, technische kennis, constante bijscholing, nauwgezette planning én het gebruik van de meest kwalitatieve materialen resulteren in stuk voor stuk realisaties met een zeer hoge afwerkingsgraad.

Met onze monoblok zwembaden van het merk Compass, vervaardigd uit keramisch composiet met carbon, bieden we u de garantie van tientallen jaren zorgeloos zwemplezier voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

De beste prijs-kwaliteit verhouding

Zes redenen om te kiezen voor een Compass zwembad:

Gepatenteerde keramische technologie
Levenslang zwemplezier door de gepatenteerde keramische technologie die even duurzaam als innovatief is. Het mariaal is kleurvast, oersterk en 100% osmosevrij.
Naadloze schoonheid
Omdat de zwembaden uit één stuk bestaan, de kuipen worden gegoten in een vaste vorm en zijn bijgevolg zonder lasnaden. Zelfs onze skimmer(s) worden volledig bovenaan mee geïntegreerd in de kuip.
70.000 geplaatste zwembaden
Wereldwijde én meer dan 35 jaar ervaring resulteren in 70.000 geplaatste zwembaden. Onze zwembaden hebben ondertussen overal ter wereld alle weersomstandigheden doorstaan !
Snelle oplevering
Na 7 werkdagen is uw project afgewerkt. Al vanaf dag één plaatsen wij het zwembad op een vloerplaat in de grond. Daarna wordt alles aangesloten en tot in de kleinste details afgewerkt.
Verschillende modellen
Uitgebreid aanbod van verschillende modellen.
Optimale veiligheid
Optimale veiligheid dankzij het ingewerkt rolluik dat bij een eventuele belasting volledig rondom het zwembad steun krijgt van het veiligheidsprofiel.