Prijs-kwaliteit - B'eau Pools

Prijs-kwaliteit

Home Zwembaden Prijs-kwaliteit
Een offerte van A tot Z

Ken de exacte prijs van uw investering

Voordat we aan uw zwembad beginnen te bouwen, krijgt u van ons een exacte prijs. Ook voor de totaalinrichting van uw tuin en de bouw van uw poolhouse geven we u een offerte van a tot z. Op die manier kent u vooraf precies het kostenplaatje van deze investering, die u jarenlang plezier én een aanzienlijke meerwaarde voor uw woning oplevert.

Algemeen kan u de aankoop van een zwembad vergelijken met deze van een auto qua prijs, afhankelijk van de kwaliteit van uw zwembad, de grootte van het model en de gekozen opties.

Enkel het model is verschillend

Altijd de beste kwaliteit

Bij ons is de kwaliteit van het zwembad alvast steeds hetzelfde, telkens met de gepatenteerde “Compass Ceramic Carbon” technologie, enkel het model en de dus de grootte verschilt.
Verder kan elk model afgewerkt worden met tal van opties die een meerwaarde brengen op energieverbruik, esthetiek of gebruiksgemak.

We kunnen stellen dat de kostprijs van een zwembad bij B’eau Pools varieert tussen € 39.000 en € 80.000 (incl. BTW). Deze kostprijs omvat telkens een volledige afwerking (volledige technische installatie, warmtepomp, automatisch solar-rolluik, verlichting boordstenen etc.) én een uitmuntende service na verkoop.