Realisaties - B'eau Pools

Onze realisaties

Home Realisaties
Stefan Van Bogaert
Stefan Van Bogaert
13/01/2024
EEN AANRADER! Super tevreden met ons zwembad! Heel degelijke uitleg ontvangen met onmiddellijk enkele voorstellen. Geen gepush om snel te bestellen... Op enkele maanden tijd alles afgewerkt. Ondanks het slechte weer werd alles geïnstalleerd op 1 week tijd. Goede opvolging...Dat het maar snel beter weer wordt.
Luc Van Gysel
Luc Van Gysel
03/01/2024
Beaupools overtreft onze verwachtingen met hun uitstekend zwembad en perfecte service. Vanaf het eerste contact tot de installatie verliep alles perfect volgens de planning en de gemaakte afspraken. Hun team is niet alleen heel professioneel maar ook buitengewoon vriendelijk en... altijd bereikbaar. We bevelen Beaupools zonder aarzeling aan, aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitszwembad met perfecte service. We kijken al uit naar de lente/zomer zodat we er ten volle van kunnen genieten 😉
Marc Ongenae
Marc Ongenae
15/11/2023
Zeer betrouwbaar bedrijf. Zeer mooi resultaat. Problemen worden ter harte genomen en opgelost binnen een redelijke termijn. Goede communicatie, afspraken worden gerespecteerd. Een aanrader!
koen lambrecht
koen lambrecht
15/11/2023
zeer correcte en vlotte service ! correcte prijs, zeer makkelijk bereikbaar. Er was 1 ding niet afgewerkt hoe wij het voor ogen hadden, dat zijn ze 1 dag na ons telefonisch contact komen in orde brengen. Zeker een aanrader
Luc Brokken
Luc Brokken
27/10/2023
Onze oorspronkelijke zwembadbouwer stopte deze zomer onverwachts met alle activiteiten. Eén telefoontje later werden we zonder probleem als nieuwe klant opgenomen in de planning van B’eau Pools. De vlotte contacten, de heldere uitleg, de correcte naleving van onze afspraken, de uitstekende en vriendelijke service gaven ons direct vertrouwen en een goed gevoel. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met dit duidelijk professioneel ingestelde B’eau Pools-team.
Jan Van Vooren
Jan Van Vooren
23/10/2023
We hebben drie jaar geleden door Beau Pools een buitenzwembad laten plaatsen met een mooi terras er rond en zijn zeer tevreden over het resultaat mar ook over de nazorg: kleine probleempjes werden meteen snel en correct opgelost.
Michael Delgouffe
Michael Delgouffe
23/10/2023
Na 3 heerlijke zomers vol zwemplezier kan ik met zekerheid vertellen dat B'eau Pools de perfecte partner is voor de realisatie van jouw zwembad. Enorm vriendelijk vanaf het eerste contact. Een correcte opvolging en uitvoering van de werken. De kwaliteit van de installatie, gebruikte materialen en afwerking is ook van een hoog niveau. Maar ook de naverkoop en onderhoudsservice is echt top. Je kan ze makkelijk bereiken bij eventuele problemen of vragen en doen bijvoorbeeld de moeite om even extra rond te rijden voor dat kleine onderdeel dat je nodig hebt. Redelijk zeldzaam de dag van vandaag, maar het geeft een mooi beeld van de klantvriendelijkheid en passie die ze voor het product hebben. Aanrader! Ik heb maar van één ding spijt...dat ik geen grotere tuin heb voor meer zwembad ;-)
Erbout Vanlaer
Erbout Vanlaer
30/09/2023
Eerder dit jaar heeft B’eau Pools een zwembad bij ons geplaatst. Vanaf het moment van de offerte tot de uiteindelijke plaatsing verliep alles heel vlot met duidelijke afspraken en een prima uitvoering van de werken.
Tom Van den Berge
Tom Van den Berge
20/09/2023
Wij zijn zeer tevreden met ons zwembad van B'eau Pools. Van begin tot einde is alles verlopen zoals afgesproken. Het B'eau Pools team heeft kennis van zaken en alles is zeer kwalitatief afgewerkt. Ook voor na service zijn ze steeds bereikbaar en leveren ze een vlotte service. Een top zwembadbouwer!
Gunther Impens
Gunther Impens
05/09/2023
In contact gekomen met b'eau pools via voetbal. direct goed gevoel en uitleg ivm keuze zwembad, werken en opvolging. Plaatsing correct verlopen, en uitleg over werking was duidelijk. opvolging verloopt vlekkeloos en indien ik iets niet weet, staan ze me direct bij met raad en daad. Ik zou iedereen aangeraden om met deze firma in zee te gaan